Sluiten

Sinterklaas

Bestel nu ons prachtige Sinterklaas papier! Gedrukt op recycled wit craft papier of suikerbietenpulp papier en met prachtige kleuren en illustraties. Combineer ons Sinterklaas cadeaupapier met een bijpassend lint, stickers of vloeipapier en maak de Sinterklaas cadeautjes extra bijzonder voor alle klanten! Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies het Sinterklaas papier dat past bij jouw producten en bij de uitstraling van jouw winkel of webshop.

Naast het ontwerpen van de allermooiste dessins, hechten wij tevens veel waarde aan duurzaam ondernemen en produceren. Zo zijn we FSC® gecertificeerd, werken graag samen met leveranciers die op een verantwoorde wijze produceren.

Lees meer Lees minder

Producten 181-192 van 192

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 181-192 van 192

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welkom op de webshop van House of Products, hier bestel jij jouw duurzame Sint inpakpapier en Sint decoratie met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Binnen onze collectie Sinterklaas cadeaupapier leveren we toonbankrollen, cadeauzakjes en consumentenrollen. Ook bieden we overig inpakmateriaal aan als tissuepapier, tags, stickers, touw en blokbodemzakken.

Duurzaamheid

Hiernaast hechten wij tevens veel waarde aan duurzaam ondernemen en produceren. Zo zijn we FSC® gecertificeerd, werken graag samen met leveranciers die op een verantwoorde wijze produceren (FSC®* of Recycle) en die medewerk(st)ers op een humane wijze managen. Onze leveringsvoorwaarden zijn tevens interessant en staan op elke pagina vermeld.

Alle kleuren zijn bij benadering, de werkelijke kleuren kunnen afwijken. | Alle prijzen zijn excl. BTW